De nieuwe balie biedt plek aan drie medewerkers
De nieuwe balie biedt plek aan drie medewerkers

Nieuwe uitstraling voor de Zandvoortse Apotheek

Actueel

Stap voor stap krijgt De Zandvoortse apotheek een mooiere uitstraling. Zo is er enkele weken geleden een nieuwe balie geplaatst. Hiermee is een extra werkplek gecreëerd en heeft de apotheek een wat modernere uitstraling gekregen. 

“In anderhalve dag in het weekend geplaatst!”, zegt apotheker Hans Mulder met enige trots. “De laatste grote verbouwing was in 1997, toch alweer 25 jaar geleden.” 

De apotheek is drukker geworden in al die jaren en daarom was er een derde werkplek aan de balie nodig. “Bovendien kreeg ik via het klanten tevredenheidsonderzoek de opmerking dat ‘de zaak er wat gedateerd uitzag’. De ontwerper en maker van de balie (Fred Warmerdam van dubbel WW beheer) heeft daarover een duidelijke mening: als iets degelijk gebouwd wordt, dan slijt het niet en wordt het vanzelf gedateerd.” Hij heeft de balie voorzien van een golvend patroon waarin de zee terugkomt. “Veel mensen herkennen dat meteen. Dit aspect is dus zeer geslaagd. Ook voor de werkstroom in de apotheek is het ontwerp geslaagd. Als het druk is hebben we de ruimte om iedereen snel te helpen.” Nu maar wachten tot deze balie gedateerd is!