Remco Lambers
Remco Lambers Foto: Michel Kasper

Buddha and the Puppet Master

Actueel

Als onderdeel van een nationale toer treedt Remco Lambers (45) 17 juni op in theater De Krocht in een theatervoorstelling die geinspireerd is op zijn eigen leven. De voormalig internationaal zakenbankier heeft het roer volledig omgegooid en speelt de rol van zijn leven.

Buddha and the Puppet Master vertelt het verhaal van de hoofdpersoon die na een succesvolle investment banking-carrière in Londen en New York naar Amsterdam Oud Zuid verhuist. In een leven dat aan de buitenkant een prachtig plaatje lijkt, met veel geld, een fotomodel-vriendin, leuke feestjes en verre vakanties, voelt hij zich steeds minder op zijn plaats, gestresst en doodongelukkig. Op een ochtend stapt hij in zijn Ferrari om een rondje door de buurt te rijden en wat er dan gebeurt, verandert zijn leven volledig.

In het echte leven, ondanks zakelijke successen en leuke mensen om zich heen, begon Remco vier jaar geleden te merken dat hij zich geregeld leeg voelde en zich bovendien te veel zorgen maakte. Er volgde een periode van bezinning en zelf-ontwikkeling. Inmiddels heeft Remco zijn passie en doel in het leven gevonden. Naast investeerder is Remco nu actief als coach, leraar en als theatermaker.

Buddha and the Puppet Master is het resultaat van Remco’s persoonlijke reis van de afgelopen jaren. Het is een voorstelling met humor, over liefde, vrijheid en een plassende engel.

De voorstelling is in het Engels. Klik hier voor meer informatie en tickets: www.buddhaandthepuppetmaster.nl