26 juni 2019

De Zandvoortse Zomercourant 

Heeft u hem al zien liggen? De nieuwe Zandvoortse Zomercourant? Deze toeristische krant staat boordevol informatie over Zandvoort. Het strand, de zee, de duinen, het centrum en alles wat voor met name de toeristen belangrijk is of kan zijn. 

Alle informatie is behalve in het Nederlands, ook in het Duits en Engels en is dus van groot gemak voor de buitenlandse bezoekers. In deze Zandvoortse Zomercourant is tevens een plattegrond van Zandvoort afgedrukt. 

De Zandvoortse Zomercourant is gratis verkrijgbaar bij strandpaviljoens, hotels, pensions, B&B’s, campings, diverse horecagelegenheden en andere adverteerders. Bij mooi weer wordt de Zandvoortse Zomercourant uitgedeeld bij het station en op de diverse markten. 

Verhuurt u kamers en wilt u ook een aantal exemplaren voor uw gasten? Kom dan op maandag of dinsdag langs op het redactiekantoor, Hogeweg 30-1, bel 023-5732 752 of App naar 06-83890133.

Bekijk hier de Zandvoortse ZomerCourant online

Deel dit artikel via:

Nieuws via E-mail

Meld u aan voor de nieuwsbrief voor de Zandvoortse Courant en ontvang de laatste nieuwtjes van de Zandvoortse Courant voordat u ze leest in de krant.

Meld u nu aan!Meer nieuws