25 juni 2019

Intiem midzomernacht concert VanKessel Live 

Ter gelegenheid van de langste dag (21 juni) heeft VanKessel Live vrijdagavond een midzomernacht optreden verzorgd bij Club Nautique. Het werd, zoals zanger Patrick van Kessel het zelf noemde, “een intiem feestje”.

Het jaarrond strandpaviljoen is een soort thuisbasis voor Patrick van Kessel en zijn band. Al een paar jaar treden ze op Nieuwjaardag daar direct na ‘de duik’ op om iedereen de gelegenheid te geven om elkaar met goede muziek een gelukkig Nieuwjaar te wensen.

Deze keer zag bedrijfsleider Dimitri Visser het thema ‘midzomernacht’ een goed moment om zijn gasten te fêteren. En uiteraard hoort daar VanKessel Live bij. De keuken had weer voor een voortreffelijk barbecue gezorgd en het werd mede daardoor een, volgens Van Kessel, intiem feestje. Het optreden op het zuidterras kreeg nog een onverwachte extra dimensie door afgestoken vuurwerk op een particulier feest bij Beach Club Tien. 

Deel dit artikel via:

Nieuws via E-mail

Meld u aan voor de nieuwsbrief voor de Zandvoortse Courant en ontvang de laatste nieuwtjes van de Zandvoortse Courant voordat u ze leest in de krant.

Meld u nu aan!Meer nieuws