09 juni 2019

Tennisclub Zandvoort wederom landskampioen!

Tennisclub Zandvoort (TCZ) is zondagmiddag op eigen banen opnieuw landskampioen geworden. De Zandvoortse tennisvereniging speelt in de hoogste klasse van de Koninklijke Nederlandse Lawn Tennis Bond (KNLTB) en prolongeerde zijn vorig jaar gewonnen titel.

Zandvoort presteerde het om al ver voor de mixed dubbels de titel opnieuw op zijn naam te schrijven. Na de eerste (gewonnen) set in het heren dubbel, had Zandvoort zo een grote voorsprong in sets op tegenstander Naaldwijk opgebouwd, dat ze nooit meer ingehaald konden worden. Op de service van Boric v.d. Zandschulp haalde Zandvoort die eerste set, waarna de hoofdscheidsrechter het genoeg vond en de strijd voor gezien hield. Het is na 2015 en 2018, de derde landstitel voor de Zandvoortse club.

Een groot feest bastte los op tennispark De Glee en het bleef nog lang onrustig in dit stille gedeelte van Zandvoort! Volgend jaar mag Zandvoort, als kers op de taart, opnieuw het finale weekend organiseren.

Donderdag veel meer over dit kampioenschap van TCZ in de Zandvoortse Courant!

Deel dit artikel via:

Nieuws via E-mail

Meld u aan voor de nieuwsbrief voor de Zandvoortse Courant en ontvang de laatste nieuwtjes van de Zandvoortse Courant voordat u ze leest in de krant.

Meld u nu aan!Meer nieuws