07 mei 2019

Grote namen op podium Vrienden van Zandvoort Live 

Nog een maandje en dan staat het grote Zandvoortse evenement Vrienden van Zandvoort Live op de agenda. Het muziekspektakel vindt op 15 juni plaats tijdens het nieuwe evenement ‘24h’ van Zandvoort Marketing.

Via haar Facebookpagina heeft de organisatie recentelijk al vier optredens bekend gemaakt: Wendy Moore, Loona, Dj Frank Vink en VanKessel Live zullen een optreden verzorgen op het grote podium op het Badhuisplein. De Zandvoortse Courant heeft een primeur en mag deze week nog twee grote artiesten aan u voorstellen: Jeroen van der Boom en Yves Berendse!

Yves Berendse is zo langzamerhand tot de top van Nederland doorgedrongen. Dat ‘leuke Zandvoortse zangertje’ is een grote zanger met een uitgebreid repertoire geworden en treed overal in Nederland op. En Jeroen van der Boom hoeft eigenlijk geen introductie. De veelzijdige artiest is in het verleden clubeigenaar geweest in Zandvoort. Naast zijn solocarrière is hij sinds 2009 een van de leden van De Toppers, waarmee hij o.a. meedeed aan het Eurovisiesongfestival met het nummer Shine.

Rondom het grote podium op het Badhuisplein komen food trucks te staan. Het maximum aantal food trucks is al bereikt, maar ondernemers die ook de vruchten willen plukken van het evenement kunnen nog wel inschrijven voor een plekje op de markt die eveneens op het Badhuisplein georganiseerd wordt. Zandvoort Marketing zal daar aanwezig zijn met een informatiestand waar alles over het programma van het evenement 24h te verkrijgen is.

Ook is er nog plaats voor (beginnende) Zandvoortse artiesten op de ‘Open Stage’. Je kunt een optreden winnen door een video van jouw solo-optreden of groep te delen via de Facebookpagina Vrienden van Zandvoort Live. De organisatie zal de beste uitkiezen voor een optreden van minimaal 10 minuten op het grote podium!

Vrienden van Zandvoort Live wordt een feest in de overtreffende trap!!

Deel dit artikel via: