30 april 2019

Foto: Peter van Egmond

Vrijdagmiddag Café met Max Verstappen als aftrap van Jumbo Racedagen

Op vrijdag 17 mei wordt het startsignaal voor de Jumbo Racedagen gegeven tijdens een speciaal Vrijdagmiddag Café met Max Verstappen. Niet alleen Nederlands meest succesvolle F1-coureur ooit is een van de tafelgasten, ook enkele andere autosportprominenten zullen aanschuiven. De locatie van het Vrijdagmiddag Café is de Paddock Club, gelegen aan de binnenzijde van de legendarische Tarzanbocht op Circuit Zandvoort.

Max Verstappen trakteert op zaterdag 18 en zondag 19 mei duizenden racefans op meerdere spectaculaire demonstraties met zijn snelle Aston Martin Red Bull Racing F1-bolide. Op vrijdag brengt de succesvolle Red Bull-coureur al een bezoek aan Circuit Zandvoort. Op deze dag neemt hij geen plaats in de F1-cockpit, maar is hij een van de tafelgasten in de Paddock Club.

Extra bijzonder wordt het officiële startmoment, gegeven door Max Verstappen: zijn F1-bolide met ronkende V8-motor zal voor de Paddock Club gestart worden. Er is geen betere sound die het weekend kan inluiden.

Voor het Vrijdagmiddag Café met Max Verstappen is een zeer beperkt aantal kaarten beschikbaar en uitsluitend te bestellen via de website van Circuit Zandvoort.

Deel dit artikel via:

Nieuws via E-mail

Meld u aan voor de nieuwsbrief voor de Zandvoortse Courant en ontvang de laatste nieuwtjes van de Zandvoortse Courant voordat u ze leest in de krant.

Meld u nu aan!Meer nieuws