07 februari 2019

Sport Adventure dag in voorjaarsvakantie 

Buitenschoolse opvang Sportfever organiseert in de voorjaarsvakantie een Sport Adventure dag. Op woensdag 20 februari zijn alle kinderen welkom om mee te doen aan sportieve activiteiten, om zo kennis te maken met de mogelijkheden bij SportBSO Duinclub.

De activiteiten zijn onderverdeeld per leeftijdsgroep:

Apeleuke sport en spelactiviteiten
Voor kinderen van 2 tot 4 jaar
Van 09.30 tot 10.15 uur
Kosten € 2,50

Levend Kwartetten in de duinen
Levend kwartet is een renspel waarbij je kwartetten bij elkaar rooft. Maar ook het douaneroof komt aanbod. Het douanespel is een smokkelspel.
Voor kinderen van 4 tot 6 jaar
Van 10.30 tot 11.30 uur
Kosten € 5,00

Lasergame Outdoor in de duinen
Met Light Battle Active speelgoedpistolen kunnen spelers vanaf 7 jaar de echte lasergame sensatie beleven.  Outdoor lasergamen is al mogelijk vanaf 8 spelers, maar hoe meer spelers er meedoen, hoe leuker het wordt. Verover de vlag met je team en wordt winnaar van de eerste Lasergame outdoor Zandvoort .
Vanaf 7 jaar tot 10 jaar. 
Van 12.00 tot 13.30 uur
Kosten € 9,00

Opgeven voor een van de activiteiten kan tot 18 februari via sportbsodeduinclub@sportfever.nl. De kinderen dienen een kwartier voor aanvang aanwezig te zijn. 
Ga voor meer informatie over de SportBSO naar de website van Sportfever.

 

Deel dit artikel via:

Nieuws via E-mail

Meld u aan voor de nieuwsbrief voor de Zandvoortse Courant en ontvang de laatste nieuwtjes van de Zandvoortse Courant voordat u ze leest in de krant.

Meld u nu aan!Meer nieuws