07 februari 2019

Radio maken is hartstikke leuk!

ZFM maakt al 30 jaar radio in Zandvoort. Wat ooit een illegaal radiostation was, is nu een gewaardeerde organisatie dat niet meer is weg te denken uit Zandvoort. Komende zondag wil ZFM laten zien dat het zich een nieuw imago heeft aangemeten, met een nieuw en modern logo en kleurstelling. En dat het wil verjongen!

Zondag 10 februari bent u tussen 10.00 en 18.00 uur van harte welkom in de studio aan de Tolweg 10a waar de open dag met een acht uur durende live-marathonuitzending luister bijgezet zal worden. Een groot aantal presentatoren, Dj’s en technici zullen aanwezig zijn om u het een en ander uit te leggen.

Radio maken is leuk en spannend. Tijdens de open dag kunt u volop informatie aangaande het maken van radio krijgen en zien wat er bij komt kijken voor een live-uitzending. Misschien is het wel dé gelegenheid om te proeven of u zelf een presentator, Dj, ‘knutselaar’ of techneut zou kunnen worden. Er worden intern allerlei cursussen hiervoor aangeboden.

Alle medewerkers van ZFM zijn vrijwilligers, die door een enthousiast bestuur worden ondersteund. “We zijn aan het veranderen. We willen met onze tijd mee. Er zijn diverse nieuwe dingen door een enthousiast team op poten gezet. Zo hebben we een nieuw logo en nieuwe kleuren voor onze presentaties in de media geïntroduceerd”, aldus voorzitter Maaike Koper, die haar hart verpand heeft aan de Zandvoortse radio.

ZFM heeft naast radio, ook de mogelijkheid om via een totaal vernieuwde Tekst-tv, een App, Facebook en een uitgebreide website, nieuws over Zandvoort te delen. Ook daar kunt u als vrijwilliger deel van uitmaken. Gaat u dus komende zondag 10 februari kijken tijdens de open dag van ZFM, u weet niet wat u ziet. Neem er uitgebreid de tijd voor en laat u zich overal over informeren. Wellicht komt er een nieuwe hobby op uw pad!

ZFM Zandvoort is nu ook mediapartner van de Zandvoortse Courant en NH Nieuws.

Deel dit artikel via:

Nieuws via E-mail

Meld u aan voor de nieuwsbrief voor de Zandvoortse Courant en ontvang de laatste nieuwtjes van de Zandvoortse Courant voordat u ze leest in de krant.

Meld u nu aan!Meer nieuws