06 februari 2019

Metamorfose voor Center Parcs Park Zandvoort

Momenteel wordt er flink verbouwd in Center Parcs Park Zandvoort. Maar liefst 428 cottages en 116 hotelkamers worden van een fris en eigentijds jasje voorzien. Ook de centrale faciliteiten, zoals de Market Dome en het subtropische zwemparadijs Aqua Mundo, worden gerestyled en uitgebreid met nieuwe voorzieningen.

Center Parcs pakt de innovatie van Park Zandvoort groots aan. Zo ondergaat het hotel een metamorfose, behalve dat er 116 kamers worden vernieuwd, worden er ook twee gloednieuwe hotelsuites gecreëerd. Daarnaast wordt de receptie in een nieuw jasje gestoken en gemoderniseerd. Zo komt hier een ruime lounge waar gasten een drankje kunnen drinken. Bovendien doet een nieuw receptieconcept zijn intrede, met digitale schermen en een kiosk waar gasten activiteiten kunnen boeken.

Ook worden alle 428 cottages gemoderniseerd. Zee en strand worden op een natuurlijke manier geïntegreerd in het interieur. Gasten kunnen straks niet alleen kiezen voor een Comfort of VIP cottage, maar ook voor een verblijf in de luxere Premium cottage. Daarnaast wordt in het park een aantal gethematiseerde cottages gecreëerd die helemaal in het teken staan van de strandbeleving. 

Aqua Mundo en Market Dome
Ook de Aqua Mundo wordt gerestyled en uitgebreid met nieuwe voorzieningen. Zo doet een spectaculaire wildwaterbaan zijn intrede waar bezoekers met hoge snelheid naar beneden kunnen suizen in een decor van onder andere palmbomen en exotische planten. De Market Dome krijgt een nieuwe aankleding waarin de strandbeleving duidelijk naar voren komt. Bovendien wordt de Market Dome verrijkt met een nieuw dierengedeelte waarin dieren vrij loslopen.

Innovatie
Ook worden de winkels en restaurants en de infrastructuur in het park vernieuwd. De architectuur van het park wordt geïntegreerd in het duinlandschap en zo ingericht dat gasten er nog beter hun weg kunnen vinden. Daarnaast ontvangen gasten in Park Zandvoort een digitale armband waarmee zij toegang krijgen tot de Aqua Mundo en tot andere voorzieningen. Op den duur wordt het ook mogelijk met deze armband te betalen en de cottagedeur te openen.

Deel dit artikel via:

Nieuws via E-mail

Meld u aan voor de nieuwsbrief voor de Zandvoortse Courant en ontvang de laatste nieuwtjes van de Zandvoortse Courant voordat u ze leest in de krant.

Meld u nu aan!Meer nieuws