14 januari 2019

Inspiratiemarkt voor het nieuwe jaar 2019 

Ben je nieuwsgierig wat het nieuwe jaar voor je in petto heeft? Of wil je het jaar goed beginnen met onder andere een heerlijke stoelmassage? Ga dan op zondag 27 januari naar de ‘Wat kan ik verwachten in 2019’-borrel in het Amsterdam Beach Hotel.

In samenwerking met Suzanne Jansen van  Amsterdam Beach Hotel organiseert Gina Petula deze bijzondere avond. Voor de eerste keer staan in het restaurantgedeelte eb & vloed kraampjes op de ‘toekomst verwenmark’. Er is genoeg privacy in de zaal om kennis te maken met een stoelmassage of voetreflexmassage. Ben je geïnteresseerd wat het nieuwe jaar zal brengen? Dan behoort een tarot reading van Gina Petula tot de mogelijkheid. Ook zijn er kraampjes over mindfulness en astrologie, dus er is voor iedereen wel iets om langs te komen.

De entree op 27 januari aan het Badhuisplein 2-4 is gratis, voor een klein bedrag kan je kennis maken met het aanbod van de diverse readings of behandelingen. Voor iedereen staat er een drankje en een hapje klaar. De markt is van 19.00 tot 23.00 uur.

Deel dit artikel via:

Nieuws via E-mail

Meld u aan voor de nieuwsbrief voor de Zandvoortse Courant en ontvang de laatste nieuwtjes van de Zandvoortse Courant voordat u ze leest in de krant.

Meld u nu aan!Meer nieuws