08 januari 2019

Foto: WaterSportPics

Ripstar New Year’s Surf update

Update: De voor voor komend weekend geplande wedstrijd is in verband met de weersverwachting doorgeschoven naar het volgende weekend. Komende donderdag zal de organisatie opnieuw bepalen of die dan doorgang kan vinden.

Bij Watersport Vereniging Zandvoort (WVZ) vindt komend weekend óf het volgende weekend de Ripstar New Year’s Surf plaats. Bij deze ijskoude golfsurfwedstrijd, die alweer voor de negende keer wordt georganiseerd, heten WVZ en de sponsoren iedereen van harte welkom.

Na alle nieuwjaarsconcerten- en recepties, is het nu de beurt aan de surfers. Zij gaan traditiegetrouw één van de eerste weekenden van januari te water om hun spectaculaire tricks te laten zien. Wanneer dit precies is, wordt donderdag bepaald aan de hand van de

meest actuele weersvoorspellingen. De New Year’s Surf is in de loop der jaren uitgegroeid tot het grootste golfsurf evenement van Nederland. Het deelnemersveld bestaat uit circa vijftig stoere jongens en meiden uit de top van de Nederlandse golfsurf wereld. Zij trotseren het ijskoude Noordzeewater met maar één doel: het bemachtigen van de felbegeerde Ripstar New Year’s Surf Wisseltrofee.

De briefing op de wedstrijddag is om 09.30 uur. de eerste heats worden gevaren vanaf 10.00 uur en de finales starten om 16.15 uur. De prijsuitreiking wordt rond 17.30 uur verwacht.

Deel dit artikel via:

vacatures-zandvoort.nl

Nieuws via E-mail

Meld u aan voor de nieuwsbrief voor de Zandvoortse Courant en ontvang de laatste nieuwtjes van de Zandvoortse Courant voordat u ze leest in de krant.

Meld u nu aan!

Meer nieuws