02 oktober 2018

Foto: Zonnepanelen op het dak (foto Pension Zee en Duinzicht)

Hoe doet Zandvoort het als het gaat om duurzaam?

Duurzaamheid. Een veel besproken onderwerp in de wereld, Europa en Nederland en uiteraard ook in ons dorp. Hoe gaan wij in Zandvoort, inwoners en ondernemers, om met duurzaamheid? Met deze vraag roepen we u op om ons te laten weten wat u als inwoner of als ondernemer doet of al gedaan heeft aan duurzaamheid. En wat verstaat u daaronder?

Op donderdag 15 november wordt in samenwerking met deze krant het jaarlijkse Ondernemersgala georganiseerd. Altijd weer een zeer druk bezocht evenement waarin het bedrijfsleven centraal staat. Deze keer is er gekozen voor het thema Duurzaamheid. In aanloop naar het Ondernemersgala willen we in kaart brengen hoe het in Zandvoort is gesteld met duurzaamheid.

Welke tips heeft u op dit gebied? Of vindt u het eigenlijk onzin en moeten we gewoon doorgaan met waarmee we bezig zijn? We horen en lezen graag uw reacties! De komende weken zullen we u via de Zandvoortse Courant op de hoogte brengen van onze bevindingen.

Mail uw reactie naar info@zandvoortsecourant.nl of reageer op onze Facebook Pagina.
Wij zijn zeer benieuwd.

 

Deel dit artikel via:

Zandvoort Cashback Card

Nieuws via E-mail

Meld u aan voor de nieuwsbrief voor de Zandvoortse Courant en ontvang de laatste nieuwtjes van de Zandvoortse Courant voordat u ze leest in de krant.

Meld u nu aan!

Meer nieuws