04 juli 2018

Keep Calm & Visit Britain in Zandvoort!

Komend weekend wordt voor de tweede keer op rij het British Festival georganiseerd. Het popup team heeft een evenement georganiseerd dat gekoppeld is aan het British Race Festival dat tegelijkertijd op Circuit Zandvoort plaatsvindt.

De ondertitel van komend weekend is ‘in a great British tradition’. Het beste uit de Britse keuken, gin-tonics, Britse winkeletalages, Britse sporten en spelen op het strand, Britse feesten en optredens in het centrum en bij Holland Casino Zandvoort en natuurlijk het British Race Festival op het circuit met de nu al niet meer weg te denken ‘Classic Car Parade’ door het dorp. Waan je een weekend lang in Groot-Brittannië aan de Nederlandse kust. Met andere woorden: Keep calm & visit Britain in Zandvoort!

Harry Potter
Het is alweer 20 jaar geleden dat Nederland kennis maakte met ‘de jongen die bleef leven’. Alle reden om stil te staan bij 20 jaar magie in Nederland. Het hele weekend is het magisch bij strandpaviljoen Ahoi. Ook typisch Brits zijn de Highland Games. Komend weekend gaan de 40 sterkste mannen van Nederland en België met elkaar de strijd aan om de titel inhet NK Highland Games.

Hondenrennen
En wat dacht u van de beroemde hondenrennen? In Zandvoort rennen ze met 55 kilometer per uur over een 150 meter lange baan op het strand. Spectaculair om te zien en heerlijk voor de honden zelf! Op zaterdag kunnen hondenliefhebbers met hun eigen hond racen, terwijl op zondag de professionals de baan zullen bestieren.

Beatles
Stichting Muziekfestival Zandvoort haakt ook aan en heeft een lekker druk en leuk programma op het Raadhuisplein. De live optredens starten vanaf 17.00 uur en vanaf 21.00 uur speelt the NOT band onder andere de legendarische Beatles songs.

Tijdens het British Festival en in de weken daarna is vanuit het reuzenrad op de boulevard een prachtig uitzicht over de wijde omgeving te zien.

Deel dit artikel via:

vacatures-zandvoort.nl

Nieuws via E-mail

Meld u aan voor de nieuwsbrief voor de Zandvoortse Courant en ontvang de laatste nieuwtjes van de Zandvoortse Courant voordat u ze leest in de krant.

Meld u nu aan!

Meer nieuws