29 juni 2018

Werkzaamheden Haltestraat

De natuurstenen stoepbanden naast de rijweg in de Haltestraat worden van 2 tot en met 4 juli aanstaande gestraald om ze ruw te maken. Het is al langer bekend dat deze banden bij nat weer glad kunnen zijn.

Er wordt gewerkt van 06.00 tot 10.00 uur. Het daadwerkelijke stralen van de banden gebeurt tussen ongeveer 06.30 tot 09.30 uur. Tijdens de werkzaamheden is het niet mogelijk in de Haltestraat te parkeren.

Maandag 2 juli starten de werkzaamheden in de Haltestraat vanaf het raadhuis tot aan Chin Chin. Dinsdag 3 juli wordt de straat afgesloten vanaf Café Neuf tot aan Chinees-Indisch Restaurant Hong Kong. Woensdag 4 juli worden de werkzaamheden afgerond. Verkeersregelaars begeleiden bestemmingsverkeer via de Kleine Krocht naar de Swaluëstraat waarna ze zelf hun route kunnen vervolgen.

Voor vragen of opmerkingen kunt u contact opnemen met  de toezichthouder van Spaarnelanden via 06-24323427 of per mail naar Spaarnelanden sturen.

 

Deel dit artikel via:

vacatures-zandvoort.nl

Nieuws via E-mail

Meld u aan voor de nieuwsbrief voor de Zandvoortse Courant en ontvang de laatste nieuwtjes van de Zandvoortse Courant voordat u ze leest in de krant.

Meld u nu aan!

Meer nieuws