Wandelaars 30 van Zandvoort over het circuit
Wandelaars 30 van Zandvoort over het circuit Foto: Sjoerd Tullenaar

Wandelevenement 30 van Zandvoort

zaterdag 23 maart 2024 7:00 tot 17:00

Het sportieve weekend wordt op zaterdag 23 maart afgetrapt door de wandelaars tijdens de 30 van Zandvoort. 

De afwisselende route van 30 kilometer start op Circuit Zandvoort en daarna wandel je over het Noordzeestrand, door het Nationaal Park Zuid-Kennemerland en langs de Ruïne van Brederode en het Landgoed Duin en Kruidberg. 

Liever iets minder kilometers maken? Kies dan voor de 18 km met onder meer een bezoek aan het prachtige Vogelmeer. Je finisht in de gezellige dorpskern van Zandvoort waar je na afloop je prestatie op een van de vele terrasjes kunt vieren.

Kijk voor meer informatie op: www.30vanzandvoort.nl