Pre-run Zandvoort Circuit Run
Pre-run Zandvoort Circuit Run Foto:

Pre-run Zandvoort Circuit Run

zondag 25 februari 2024 12:00

De pre-run is de optimale voorbereiding voor de Zandvoort Circuit Run.

Wanneer je in training bent voor de Zandvoort Circuit Run, mag de Pre-Run Zandvoort Circuit Run niet ontbreken in jouw optimale trainingsschema. Er staat een 9 km op het programma, een ideale voorbereiding op de langere afstanden. Ook als je niet in training bent voor de Zandvoort Circuit Run, ben je natuurlijk van harte welkom bij deze Run. Na de start bij SV Zandvoort loop je al snel richting hét Formule 1-Circuit. Met een uniek zicht op het Circuit Zandvoort loop je parallel aan tal van iconische bochten, waaronder de Tarzanbocht, om vervolgens kort daarna te finishen.

Voor meer informatie en het parcours kijk je op de website van het evenement. Hier kun je je ook direct inschrijven.