Donateurs kunnen meevaren met de reddingsboot 'Annie Poulisse'
Donateurs kunnen meevaren met de reddingsboot 'Annie Poulisse' Foto: HJ van Keulen

KNRM Reddingbootdag 2023

zaterdag 13 mei 2023 10:00 tot 16:00

Sinds 1994 houdt de KNRM één keer per jaar Reddingbootdag. De open dag voor donateurs en bezoekers om kennis te maken met het reddingwerk, de vrijwilligers en het materieel van de KNRM. Het evenement wordt door alle 45 reddingstations van de KNRM, waaronder dus ook Zandvoort, op dezelfde dag georganiseerd. Het programma duurt van 10.00 tot 16.00 uur.

Let op: in verband met de lancering vanaf het strand, die behoorlijk pittig kan zijn, dienen geïnteresseerden over een goede conditie te beschikken en is de minimale leeftijd om mee te varen 13 jaar. 

Meer informatie: www.knrm.nl/reddingstations/zandvoort

Locatie