Afbeelding
Foto: Ontwerp: Jan-Hilco Dietz

Toneelvoorstelling Wim Hildering - Caramba’s Wraak

vrijdag 21 april 2023 20:00 t/m 22:30

Deze avond spelen de acteurs van Hildering voor u Caramba’s wraak, geschreven door William Norfolk. Geen klucht of blijspel zoals u wellicht van gewend bent, maar een zwarte komedie. Sarcasme, ironie en droge humor vormen de bestanddelen van dit stuk. Het is een tekstueel stuk; opletten geblazen dus.

U heeft er vast wel eens over nagedacht; hoe kunt u zich ervan verzekeren dat u ook na uw pensioen voldoende inkomsten kunt behouden om uw leven te kunnen leiden. De drie dames uit het stuk dat wij voor u ten tonele gaan brengen, hebben hier zo hun eigen ideeën over. Slim, maar wel strafbaar en dus doen zij er alle moeite voor om het plan geheim te houden. Ze gaan zelfs zo ver dat ze er een moord voor plegen. Loont misdaad dan toch en worden de dames er beter van? Of doorziet de sterke arm de vrouwen en krijgen zij een koekje van eigen deeg?

Kijk voor meer informatie en kaarten op www.toneelhildering.nl

Locatie