Afbeelding

30 van Zandvoort

zaterdag 25 maart 2023 7:00 t/m 18:00

Het sportieve weekend wordt op zaterdag 25 maart afgetrapt door de wandelaars tijdens de 30 van Zandvoort. 

Al het unieke van Zandvoort en de directe omgeving komt samen in deze afwisselende route van 30 kilometer. Je start de wandeling op Circuit Zandvoort en wandelt daarna over het strand, door het Nationaal Park Zuid-Kennemerland en langs de Ruïne van Brederode en het Landgoed Duin en Kruidberg. Toch iets minder kilometers maken? Kies dan voor de 18 km met onder meer een bezoek aan het prachtige Vogelmeer. Beide afstanden finishen in het centrum van Zandvoort waar je na afloop je prestatie op een van de vele terrasjes kunt vieren. 

Nieuw in 2023: One Lap
Nieuw in 2023 is de mogelijkheid om een ronde van 4 km over CM.com Circuit Zandvoort te wandelen. Dé unieke kans om het circuit te zien vanuit de ogen van de Formule 1-coureurs. Deze zogeheten One Lap kost € 3,50 extra en aanmelden kan tegelijk met de inschrijving. Er is plek voor maximaal 2.000 wandelaars, die tussen 07.00 en 07.45 uur in de ochtend starten en een ronde wandelen over het CM.com Circuit Zandvoort.

Meer informatie: www.30vanzandvoort.nl