Afbeelding
Foto: Illustratie: John Körver, www.kurf.nl

Toneelvoorstelling ‘Allo ‘Allo (avond)

zaterdag 16 december 2023 20:15 tot 22:30

Toneelvereniging Wim Hildering viert zijn 75-jarig jubileum met een absolute klassieker: de toneelversie van de wereldberoemde tv-serie ‘Allo Allo’!

In het café van René Artois lijkt alles peis en vree. In werkelijkheid is het café echter het bolwerk van de Franse résistance, een lustoord voor de Duitsers én de schuilplaats van het onschatbare schilderij van de Gevallen Madonna. De vele bekende personages met hun clichés en hun gekende maniertjes en uitspraken zullen allemaal ten tonele verschijnen. Als je daarbovenop de geheime affaires van René, het kattengejank van Edith, de sluwe streken van Herr Flick én meermaals onverwacht bezoek rekent, weet je dat je op het puntje van je stoel zult zitten tijdens deze hilarische voorstelling.

De voorstellingen zijn op vrijdagavond 15 december (20:15 uur), zaterdagmiddag 16 december (14:00 uur) en zaterdagavond 16 december (20:15 uur). Online reserveren voor kaarten (10 euro per stuk) vanaf 19 november via www.toneelhildering.nl.

Locatie