Zandvoort - Dame (81) slachtoffer babbeltruc

22-11-2017

Zandvoort - Dame (81) slachtoffer babbeltruc

Een 81-jarige vrouw uit Zandvoort is dinsdag rond 18.15 uur het slachtoffer geworden van een babbeltruc. Met een smoes werd er aangebeld en werd de vrouw binnengelaten bij de woning aan de Kostverlorenstraat in Zandvoort.

Lees meer: Zandvoort - Dame (81) slachtoffer babbeltruc

Zandvoort - Mishandeld voor snoep

13-11-2017

Zandvoort - Mishandeld voor snoep

Zaterdagavond rond 21.10 uur, tijdens Sint Maarten, kwam bij de politie de melding binnen dat er op het Raadhuisplein een groep jongeren een aantal andere jongeren mishandeld zou hebben.

Lees meer: Zandvoort - Mishandeld voor snoep

Zandvoort - Straatroof

27-10-2017

Zandvoort - Straatroof

De politie is op zoek naar getuigen van een straatroof, die plaats vond op donderdagmiddag op de De Ruyterstraat in Zandvoort. De politie is bereikbaar op tel.nr. 0900-8844. Bel u liever anoniem? Bel dan 0800-7000.

Lees meer: Zandvoort - Straatroof

Zandvoort - Hasj

19-10-2017

Zandvoort - Hasj

Op donderdagmorgen hield de politie een 22-jarige Amsterdammer aan wegens het voorhanden hebben van verdovende middelen.

Lees meer: Zandvoort - Hasj

Zandvoort - Rijden met ongeldig verklaard rijbewijs

14-10-2017

Zandvoort - Rijden met ongeldig verklaard rijbewijs

Op de Secretaris Bosmanstraat werd vrijdagavond een 30-jarige man uit Zandvoort aangehouden. De man reed met een ongeldig verklaard rijbewijs en bleek drugs op zak te hebben.

Lees meer: Zandvoort - Rijden met ongeldig verklaard rijbewijs

Zandvoort, Bloemendaal - Drie uur controleren: 18 drankrijders

25-09-2017

Zandvoort, Bloemendaal - Drie uur controleren: 18 drankrijders

De politie heeft rondom de strandfeesten van Bloemendaal weggebruikers gecontroleerd op rijden onder invloed.

Lees meer: Zandvoort, Bloemendaal - Drie uur controleren: 18 drankrijders

Zandvoort, Overveen - Drie aanhoudingen na vernieling auto's

25-09-2017

Zandvoort, Overveen - Drie aanhoudingen na vernieling auto's

Door de politie zijn zondagavond twee mannen en een vrouw aangehouden die auto’s aan het vernielen waren op de Boulevard Barnaart.

Lees meer: Zandvoort, Overveen - Drie aanhoudingen na vernieling auto's

Zandvoort - Joyrider rijdt kebabzaak binnen

01-09-2017

Zandvoort - Joyrider rijdt kebabzaak binnen

Op vrijdagmorgen hield de politie een 14-jarige jongen uit Zandvoort aan die kort daarvoor met een personenauto was binnengereden in een kebabzaak aan de Passage in zijn woonplaats. Een eveneens minderjarige passagier kon nog niet worden achterhaald.

Lees meer: Zandvoort - Joyrider rijdt kebabzaak binnen

Zandvoort - Man gewond door geweld

30-08-2017

Zandvoort - Man gewond door geweld

Bij het politiebureau aan de Hogeweg in Zandvoort kwam dinsdagavond rond 20.20 uur een persoon binnen gerend met de mededeling dat er iemand zwaargewond was en onder het bloed zat.

Lees meer: Zandvoort - Man gewond door geweld

Zandvoortse Courant

Nieuwsblad van Zandvoort en Bentveld

De naam Zandvoortse Courant bestaat al sinds 1881 en heeft evenveel uitgevers als naamvariaties gekend. Sinds februari 2005 is de huidige Zandvoortse Courant hét lokale informatiemedium dat wekelijks bij de Zandvoorters op de deurmat valt. Iedere donderdag wordt de krant huis aan huis in Zandvoort en Bentveld bezorgd.

De lezers worden elke week geïnformeerd over de gebeurtenissen en de achtergronden in de gemeente Zandvoort. Het nieuws is dan ook hyperlokaal, gericht op onze mooie badplaats. Naast het wekelijkse nieuws is er ruim aandacht voor achtergrondverhalen en lokale evenementen. De Zandvoortse Courant vervult daarmee een maatschappelijke, sociale rol in het verbinden van dorpsgenoten. De plaatselijke politiek wordt op de voet gevolgd, net als de verrichtingen bij de lokale sportverenigingen. 

De Zandvoorters zijn behoorlijk begaan met het reilen en zeilen van de economische gang van zaken in 'hun dorp'. De kurk waar deze op drijft, het toerisme, staat dan ook hoog in het vaandel van de Zandvoortse Courant. Een groot deel van de Zandvoortse beroepsbevolking is werkzaam in de toeristenindustrie. Jaarlijks wordt een toeristische StrandCourant verspreid langs de Zandvoortse strandpaviljoens en andere toeristenlocaties.