Zandvoort - Joyrider rijdt kebabzaak binnen

01-09-2017

Zandvoort - Joyrider rijdt kebabzaak binnen

Op vrijdagmorgen hield de politie een 14-jarige jongen uit Zandvoort aan die kort daarvoor met een personenauto was binnengereden in een kebabzaak aan de Passage in zijn woonplaats. Een eveneens minderjarige passagier kon nog niet worden achterhaald.

Lees meer: Zandvoort - Joyrider rijdt kebabzaak binnen

Zandvoort - Man gewond door geweld

30-08-2017

Zandvoort - Man gewond door geweld

Bij het politiebureau aan de Hogeweg in Zandvoort kwam dinsdagavond rond 20.20 uur een persoon binnen gerend met de mededeling dat er iemand zwaargewond was en onder het bloed zat.

Lees meer: Zandvoort - Man gewond door geweld

Zandvoort - Autobrand

28-08-2017

Zandvoort - Autobrand

De politie werd op zondagmiddag even na half vijf gestuurd naar de Kennemerweg in verband met een autobrand.

Lees meer: Zandvoort - Autobrand

Zandvoort - Man slaat dorpsgenoot met knuppel

18-08-2017

Zandvoort - Man slaat dorpsgenoot met knuppel

De politie heeft donderdagavond een 33-jarige man uit Zandvoort aangehouden nadat hij een 31-jarige dorpsgenoot had mishandeld.

Lees meer: Zandvoort - Man slaat dorpsgenoot met knuppel

Zandvoort - Inbraak in kiosk tankstation

17-08-2017

Zandvoort - Inbraak in kiosk tankstation

In de winkel van een tankstation is donderdag rond 02.25 uur ingebroken. Dit gebeurde aan de Burgemeester van Alphenstraat in Zandvoort.

Lees meer: Zandvoort - Inbraak in kiosk tankstation

Zandvoort - Doorrijder verzet zich

04-08-2017

Zandvoort - Doorrijder verzet zich

Op donderdagavond hield de politie een 43-jarige man uit Zandvoort aan die een aanrijding had veroorzaakt, maar vervolgens was weggereden.

Lees meer: Zandvoort - Doorrijder verzet zich

Zandvoort - Inbraak benzinestation

04-08-2017

Zandvoort - Inbraak benzinestation

De politie is op zoek naar getuigen van een inbraak in een benzinestation aan de Van Lennepweg in Zandvoort. De politie is bereikbaar op tel.nr. 0900-8844.

Lees meer: Zandvoort - Inbraak benzinestation

Zandvoort - Diefstal telefoon

28-07-2017

Zandvoort - Diefstal telefoon

Op donderdagavond werd een 25-jarige Haarlem beroofd van zijn telefoon op de Haltestraat in Zandvoort. Eventuele getuigen van de roof worden verzocht contact op te nemen met de politie op tel.nr. 0900-8844.

Lees meer: Zandvoort - Diefstal telefoon

Bentveld - Inbreker aangehouden

27-07-2017

Bentveld - Inbreker aangehouden

Op woensdagmiddag hield de politie een 22-jarige Haarlemmer aan op verdenking van het plegen van een inbraak in een woning aan de Bentveldweg in Bentveld.

Lees meer: Bentveld - Inbreker aangehouden

Zandvoortse Courant

Nieuwsblad van Zandvoort en Bentveld

De naam Zandvoortse Courant bestaat al sinds 1881 en heeft evenveel uitgevers als naamvariaties gekend. Sinds februari 2005 is de huidige Zandvoortse Courant hét lokale informatiemedium dat wekelijks bij de Zandvoorters op de deurmat valt. Iedere donderdag wordt de krant huis aan huis in Zandvoort en Bentveld bezorgd.

De lezers worden elke week geïnformeerd over de gebeurtenissen en de achtergronden in de gemeente Zandvoort. Het nieuws is dan ook hyperlokaal, gericht op onze mooie badplaats. Naast het wekelijkse nieuws is er ruim aandacht voor achtergrondverhalen en lokale evenementen. De Zandvoortse Courant vervult daarmee een maatschappelijke, sociale rol in het verbinden van dorpsgenoten. De plaatselijke politiek wordt op de voet gevolgd, net als de verrichtingen bij de lokale sportverenigingen. 

De Zandvoorters zijn behoorlijk begaan met het reilen en zeilen van de economische gang van zaken in 'hun dorp'. De kurk waar deze op drijft, het toerisme, staat dan ook hoog in het vaandel van de Zandvoortse Courant. Een groot deel van de Zandvoortse beroepsbevolking is werkzaam in de toeristenindustrie. Jaarlijks wordt een toeristische StrandCourant verspreid langs de Zandvoortse strandpaviljoens en andere toeristenlocaties.