Zandvoort - Gezocht - Diefstal kluis slager

19-07-2017

Zandvoort - Gezocht - Diefstal kluis slager

Op zaterdag 10 juni werd er een kluis gestolen uit een slagerij aan de Grote Krocht in Zandvoort. Dit gebeurde rond 20.30 uur.

Lees meer: Zandvoort - Gezocht - Diefstal kluis slager

Zandvoort - Autobrand

18-07-2017

Zandvoort - Autobrand

Dinsdagochtend rond 2.30 uur kwam bij de politie de melding binnen dat er op de Pasteurstraat in Zandvoort een auto in brand zou staan.

Lees meer: Zandvoort - Autobrand

Zandvoort - Man aangehouden na diefstal uit auto

12-07-2017

Zandvoort - Man aangehouden na diefstal uit auto

De politie heeft in de nacht van dinsdag op woensdag rond 01.45 uur op de Vuurboetstraat een 43-jarige man, zonder vast adres aangehouden.

Lees meer: Zandvoort - Man aangehouden na diefstal uit auto

Zandvoort - Dreiging in Zandvoort: situatie weer veilig

10-07-2017

Zandvoort - Dreiging in Zandvoort: situatie weer veilig

De politie kreeg maandagmiddag rond 14.10 uur een melding binnen van een woningbouwvereniging aan de Pasteurstraat. Zij hadden een bedreiging binnen gekregen dat er een aanslag zou worden gepleegd op hun pand.

Lees meer: Zandvoort - Dreiging in Zandvoort: situatie weer veilig

Zandvoort - Getuigenoproep na steekincident in Zandvoort

09-07-2017

Zandvoort - Getuigenoproep na steekincident in Zandvoort

De politie is op zoek naar mensen die getuige zijn geweest van een geweldsincident op het Gasthuisplein, ter hoogte van het Circus nabij de kapperszaak.

Lees meer: Zandvoort - Getuigenoproep na steekincident in Zandvoort

Zandvoort - Vernieling benzinepomp

07-07-2017

Zandvoort - Vernieling benzinepomp

Een 17-jarige jongen uit Hilversum is donderdagavond aangehouden nadat hij bij het tankstation aan de Van Lennepweg vernieling had gepleegd.

Lees meer: Zandvoort - Vernieling benzinepomp

Zandvoort - Over de zeik

05-07-2017

Zandvoort - Over de zeik

Een toiletjuffrouw op het treinstation van Zandvoort is dinsdagmiddag rond 13.40 uur bestolen van wat muntgeld. De toiletjuffrouw was logischerwijs behoorlijk boos en overstuur.

Lees meer: Zandvoort - Over de zeik

Zandvoort - Verdachte aangehouden voor inbraak in auto

27-06-2017

Zandvoort - Verdachte aangehouden voor inbraak in auto

De politie heeft dinsdagochtend rond 03:00 uur een 19-jarige jongen uit Utrecht aangehouden op verdenking van diefstal uit een voertuig op de Vondellaan.

Lees meer: Zandvoort - Verdachte aangehouden voor inbraak in auto

Zandvoort - Aanhouding voor bezit inbrekerswerktuigen

23-05-2017

Zandvoort - Aanhouding voor bezit inbrekerswerktuigen

In de nacht van maandag op dinsdag is een 26-jarige man uit Heemskerk aangehouden voor het bij zich hebben van inbrekerswerktuigen.

Lees meer: Zandvoort - Aanhouding voor bezit inbrekerswerktuigen

Zandvoortse Courant

Nieuwsblad van Zandvoort en Bentveld

De naam Zandvoortse Courant bestaat al sinds 1881 en heeft evenveel uitgevers als naamvariaties gekend. Sinds februari 2005 is de huidige Zandvoortse Courant hét lokale informatiemedium dat wekelijks bij de Zandvoorters op de deurmat valt. Iedere donderdag wordt de krant huis aan huis in Zandvoort en Bentveld bezorgd.

De lezers worden elke week geïnformeerd over de gebeurtenissen en de achtergronden in de gemeente Zandvoort. Het nieuws is dan ook hyperlokaal, gericht op onze mooie badplaats. Naast het wekelijkse nieuws is er ruim aandacht voor achtergrondverhalen en lokale evenementen. De Zandvoortse Courant vervult daarmee een maatschappelijke, sociale rol in het verbinden van dorpsgenoten. De plaatselijke politiek wordt op de voet gevolgd, net als de verrichtingen bij de lokale sportverenigingen. 

De Zandvoorters zijn behoorlijk begaan met het reilen en zeilen van de economische gang van zaken in 'hun dorp'. De kurk waar deze op drijft, het toerisme, staat dan ook hoog in het vaandel van de Zandvoortse Courant. Een groot deel van de Zandvoortse beroepsbevolking is werkzaam in de toeristenindustrie. Jaarlijks wordt een toeristische StrandCourant verspreid langs de Zandvoortse strandpaviljoens en andere toeristenlocaties.