25 april 2018

Zonovergoten Culinair Rondje Strand

Het Culinair Rondje Strand van afgelopen weekend was niet alleen op culinair gebied een groot succes, voor het eerst werkte ook de zon en, inherent daaraan, de temperatuur mee voor een bijzonder geslaagd evenement. Organisator Kristi Gansner-Lotte van Wijn aan Zee, was aan het einde van de dag helemaal een gelukkig mens.

Gansner had opnieuw acht strandpaviljoenhouders gevonden die hun keuken en hun wijnen door het grote publiek wilden laten testen. De ‘keurmeesters’ waren vol lof over de aangeboden gerechtjes en de bijpassende wijnen. Natuurlijk verschillen de meningen over wat een lekkere wijn is enorm, dat maakte dat er levendige discussies hierover ontstonden. Maar liefst 320 deelnemers, het maximale aantal, zorgden ervoor dat het evenement volledig uitverkocht was.

“De kwaliteit van de gerechten en de wijnen was goed. De keukenbrigades hadden allemaal echt mooie gerechtjes gemaakt met mooie bijpassende wijnen. Geen overlap in gerechten deze keer, dus ook daarover viel niks te klagen”, aldus een gelukkige Kristi Gansner.

En dan dat weer! Hoe goed kun je het treffen. “Ik heb heel veel positieve reactie ontvangen, zowel over de sfeer als over de gerechten. Vooral dat men bij het laatste paviljoen een dessert kreeg dat vaak ook nog eens begeleid werd door een aparte dessertwijn. Dat werd zeer gewaardeerd. Het combineerde allemaal erg goed”, aldus Gansner.

 Deel dit artikel via:

facebook

Twitter

WhatsApp

Email