25 april 2018

Volkswagen weekend vlekkeloos verlopen

Het Vintage at Zandvoort weekend was volgens organisator Michel Faas een “übervet cool weekend!”. Eigenlijk gebruikte de bebaarde Zandvoorter er nog een krachtterm bij maar die zullen wij hier niet herhalen. In ieder geval was het de mooiste editie van het 6-jarige Volkswagen evenement.

“We hebben over de 300 Volkswagenauto’s en -busjes mogen ontvangen. Er waren bezoekers uit Duitsland, België, Frankrijk, Rusland, Polen, Engeland en Zwitserland en natuurlijk uit ons eigen land. En wat een mooie dingen hebben we met hulp van Zandvoortse ondernemers kunnen doen. Wat goed is binnengekomen waren de ‘doggies en catbags’ van specialisten Ben en Eugenie van Dobey dierenspeciaalzaak, de warme hapjes van snackbar Het Plein en wat ook heel bijzonder was, waren de gamba’s in knoflook die door een bewoner uit het dorp, die het event zo leuk vindt, werden uitgedeeld”, aldus Faas.

De Zeevisvereniging Zandvoort rookte makrelen waarvan de opbrengst naar de afdeling Zandvoort van het Rode Kruis ging. Er was een aangeklede bus van ijssalon San Remo en vrijdagavond is er zelfs een huwelijksaanzoek geweest. Kortom het was echt genieten voor zowel de organisatoren als voor de vele gasten. “Er is totaal geen onenigheid geweest, alleen maar gezelligheid. Lol maken, slap kletsen en auto’s kijken. Dat was ons weekend”, aldus Faas, die nu al zeker weet dat er volgend jaar eind april een 7e editie gaat komen. De exacte datum wordt later bekend gemaakt.

 Deel dit artikel via:

facebook

Twitter

WhatsApp

Email