20 april 2018

Foto: PR

Caravanrace op Circuit Zandvoort

Tijdens de Jumbo Racedagen op 20 en 21 mei komt Max Verstappen twee dagen naar Zandvoort om zijn fans te begroeten. Naast diverse F1 demonstraties en aansprekende races, staat er ook een ludieke caravan race op het programma.

Natuurlijk komt Max Verstappen tijdens het pinksterweekend naar zijn eigen fandagen op Circuit Zandvoort. Dit jaar neemt hij zijn F1-teammaatje Daniel Ricciardo én oud-Formule 1 coureur David Coulthard mee. Samen zullen zij enkele demonstraties geven in F1-bolides van het Aston Martin Red Bull Racing team. 

Caravanrace 
Maar tijdens het Verstappenweekend is er nog heel veel meer te beleven. Zo vindt op pinkstermaandag voor het eerst de Red Bull Caravanrace plaats. Maximaal 14 coureurs gaan de uitdaging aan om zo hard mogelijk te racen met een sleurhut aan de trekhaak. Of dat goed gaat en hoe ze over de finish komen, wordt beoordeeld door een jury bestaande uit niet minder dan Max Verstappen en Daniel Ricciardo.

Damesrace
Ook voor het eerst dit jaar wordt er een Ladies GT race verreden. Een aantal BN’ers zullen aan de start verschijnen. Deelnemers zijn onder andere actrice Monic Hendrickx, presentatrice Pernille La Lau, model Kim Feenstra, topsporter Carlijn Achtereekte, zangeres Ellen ten Damme, sportverslaggever Barbara Barend en presentatrice Britt Dekker.

Gratis tickets
Duinkaarten voor de Jumbo Racedagen zijn vanaf woensdag 25 april gratis exclusief beschikbaar bij aanschaf van actieproducten bij Jumbo. Tribune- en F1-Paddock kaarten en speciale VIP Tickets voor de Max Verstappen Paddock Club zijn verkrijgbaar op Circuit Zandvoort

 

 

 

 

 Deel dit artikel via:

facebook

Twitter

WhatsApp

Email