18 april 2018

Grand Prix winnaars naar Jumbo Racedagen

Woensdag is tijdens een persconferentie in de Max Verstappen Paddock Club op Circuit Zandvoort het programma voor de derde editie van de Jumbo Racedagen driven by Max Verstappen bekendgemaakt. Samen met haar partners Circuit Zandvoort, Red Bull Nederland en Verstappen Management, organiseert Jumbo Supermarkten dit jaar weer het grootste familie race evenement van Nederland.

Op 20 en 21 mei gaan de remmen los en is er nog meer actie te zien op Circuit Zandvoort. Op zondag zijn er dit jaar 3 Grand Prix winnaars! Max Verstappen, Daniel Ricciardo en David Coulthard komen op zondag alle drie in actie. Hoe die demonstraties er exact uit komen te zien, is nog een verrassing. Maar alle drie coureurs zullen op het Zandvoortse duinencircuit te zien zijn, dus dat wordt een ongekend F1 spektakel.

Met de Racedagen wil supermarktketen Jumbo haar klanten de gelegenheid geven om Max Verstappen en andere wereldtoppers van dichtbij in actie te zien. De vorige edities waren een daverend succes en de derde editie belooft nóg spectaculairder te worden! Er zijn verschillende raceseries aan het programma toegevoegd, er zijn diverse stuntshows en er is weer volop entertainment voor de hele familie.

Het aantal races wordt dit jaar uitgebreid met een aantal nieuwe raceklassen. Zo staan er drie races van het FIA WTCR op het programma, waarvan 1 race op zondag en twee op maandag. Aston Martin Red Bull Racing is net als voorgaande jaren weer van de partij, met beide dagen spectaculaire F1 showruns. Max Verstappen komt zondag en maandag weer in actie zodat alle Nederlandse fans hun held kunnen zien.

Meer informatie over de races en de kaarten vind je op www.circuitzandvoort.nl.

 Deel dit artikel via:

facebook

Twitter

WhatsApp

Email