12 april 2018

Zandvoortse danstalenten kwalificeren zich voor Nederlands Kampioenschap in mei 

Afgelopen zondag hebben de dansers van Zandvoort Dance Centre goede resultaten behaald. Zandvoort is met maar liefst 4 teams en 7 solo/duo's gekwalificeerd voor het Nederlands Kampioenschap dat zondag 13 mei plaatsvindt in De Stadsschouwburg in Haarlem.

Team Boef, de Nederlands Kampioen van vorig jaar, is het jongste team met kinderen t/m 10 jaar. Boef is bij de laatste ranking eerste geworden in hun klassement, waardoor zij met het hoogste aantal punten aan de start van het NK staan.

Team TST, onder leiding van docente Renee Warmerdam, heeft zich voor het eerst gekwalificeerd voor het NK. Door de kwalificatie van team TLG & This 'n That staat Zandvoort Dance Centre nu met 4 teams in het NK. Een unicum!

Ook bij de solo's en duo's staat Zandvoort Dance Centre sterk in het klassement. In de categorie tot 11 jaar hebben Fewe Beaumont / Faye van Strien en Rodas Habte / Solange Bech deelname afgedwongen en datzelfde geldt in de groep vanaf 11 jaar voor Kris Suttorp / Angel van Diemen en Julia Koster / Lisa van Loon als duo's en Madelief den Dolder als solo. Leah Rachmani en Raisa ten Brink hebben zich gekwalificeerd voor het NK voor 15+.

Zondag 13 mei vindt het NK plaats in De Stadsschouwburg in Haarlem. De talentvolle Zandvoortse dansers hopen dat ze met zoveel bekers thuis komen dat de prijzenkast op de nieuwe locatie aan Kamerlingh Onnesstraat 40 gelijk gevuld is.

 Deel dit artikel via:

facebook

Twitter

WhatsApp

Email