07 april 2018

Scott Hamilton tijdens Jazz Behind the Beach in 2009 in Zandvoort

Extra concert Jazz in Zandvoort

Zondag 22 april is een ingelast concert van Jazz in Zandvoort. Dan zal in theater De Krocht niemand minder dan de beroemde en legendarische Amerikaanse tenorsaxofonist Scott Hamilton een optreden verzorgen.

Hamilton weer eens in Nederland is en wil graag in het Zandvoortse theater spelen. Sinds 2002 wordt het de 7e keer dat deze geweldenaar te gast is in Zandvoort; de laatste keer op 8 september 2015. En unieke kans dus om deze saxofoongeweldenaar in levende lijve in Zandvoort te zien!

Op 22- jarige leeftijd verhuisde hij naar New York en werd hij ontdekt door de legendarische jazztrompettist en legende Roy Eldrige. Al snel reisde hij over de hele wereld met jazzsterren zoals Dave McKenna, Jake Hanna, Woody Herman, Ella Fitzgerald, Tony Bennett, en een hele ris anderen waaronder Benny Goodman. Sinds de jaren negentig reist hij de hele wereld af om als solist op te treden in clubs en op jazzfestivals. Scott Hamilton heeft meer dan 100 albums op zijn naam staan, hij heeft in vier continenten gemusiceerd en heeft een groot eigen publiek gevonden.

Hij wordt voor deze gelegenheid begeleid door Francesca Tandoi op piano, Eric Timmermans op contrabas en Frits Landesbergen op drums; niet de eerste de beste muzikanten dus.

Dit grandioze concert in theater De Krocht in Zandvoort begint op zondag 22 april om 14.30 uur en de entree bedraagt € 15. De entree voor dit extra concert voor passe-partout houders bedraagt € 10. Het is op dit moment nog niet bekend of beheer Theo Smit ook dan weer een van zijn bijzonder smakelijke diners zal serveren. Daarover mogelijk later meer. Houd u dus deze Facebook-pagina in de gaten!

 Deel dit artikel via:

facebook

Twitter

WhatsApp

Email