05 april 2018

Dranghekken beschikbaar voor ondernemers

Burgemeester Niek Meijer heeft donderdag symbolisch de sleutels van de verkeershekken in het centrum overgedragen aan Leo Miezenbeek, Peter Tromp en Ben Zonneveld. In het centrumoverleg met ondernemers bleek bij een aantal organisatoren van kleine evenementen in het centrum dat er behoefte  is om te kunnen beschikken over verkeershekken. Daarmee is het mogelijk de toegang van het evenementengebied tijdelijk af te sluiten voor verkeer.

In overleg met de wijkagent voor de horeca is gezorgd dat de hekken voldoen aan alle wettelijke verkeersbepalingen. Om de hekken te gebruiken kan contact worden opgenomen met een van de drie heren.  Uiteraard moeten de hekken na gebruik weer netjes teruggeplaatst  worden op de centrale plek op de Kleine Krocht.

Het nut van de verkeershekken heeft zich tijdens de Runner's World Zandvoort Circuit Run van 25 maart jongstleden al bewezen. Na de run was het in de Haltestraat gezellig druk en werd deze door een van de initiatiefnemers, in overleg met de politie, afgesloten.Deel dit artikel via:

facebook

Twitter

WhatsApp

Email