28 maart 2018

Foto: Chris Schotanus

Nieuwe algemeen directeur bij Circuit Zandvoort

Vanaf 16 april 2018 zal Robert van Overdijk (45) in functie treden als algemeen directeur van Circuit Zandvoort. Daarmee volgt hij Roland Kleve op, die sinds 2016 deze functie bekleedde in de directie van mede-eigenaar Bernhard van Oranje.

De uit het Brabantse Den Dungen afkomstige Robert van Overdijk is geen onbekende in de sport- en evenementenbranche. Zo is hij bijna tien jaar actief geweest voor Libéma, een van de grootste leisure-concerns van Nederland. Na diverse directiefuncties bij onder andere Beekse Bergen en Sportiom, groeide Van Overdijk door naar de positie van Directeur Beurzen & Evenementen Zuid + West. Binnen deze directiefunctie was hij verantwoordelijk voor verschillende evenementenlocaties, zoals de Brabanthallen 's-Hertogenbosch, Autotron Rosmalen, Congrescentrum 1931 ’s-Hertogenbosch en Expo Haarlemmermeer.

Bernhard van Oranje, mede-eigenaar van Circuit Zandvoort, licht het besluit toe: “Met Robert van Overdijk hebben we een sterke persoonlijkheid aan boord, met veel kennis en kunde op het gebied van evenementen en de zakelijke markt. In onze ogen kan hij dan ook veel betekenen voor Circuit Zandvoort”. Over de doelen die zijn gesteld, vertelt Van Oranje het volgende: “Hoewel veel autosport-evenementen al erg populair zijn, willen we kijken hoe we nog meer gezinnen naar Circuit Zandvoort kunnen halen. En, mede dankzij de unieke locatie, willen we ook voor de zakelijke markt het evenemententerrein en de verschillende mogelijkheden op Circuit Zandvoort nog breder belichten.”

Robert van Overdijk neemt vanaf 16 april de positie van algemeen directeur in. Erik Weijers (COO) en Edwin Sibbel (CFO) blijven eveneens deel uitmaken van de directie van Circuit Zandvoort.


‚Äč

 

 Deel dit artikel via:

facebook

Twitter

WhatsApp

Email