13 maart 2018

Koningin Máxima komt naar Nieuw Unicum

Hare Majesteit Koningin Máxima zal op 11 april aanstaande Nieuw unicum bezoeken. De vorstin woont daar een congres van de Internationale MS Federatie (MSIF) bij, meldt de Rijksvoorlichtingsdienst.

Aanleiding voor haar bezoek is een bijeenkomst van 50 afgevaardigden van het MS International Federation (MSIF). Zij komt op uitnodiging van Stichting MS Research, een belangrijke samenwerkingspartner van Nieuw Unicum. Stichting MS Research is de Nederlandse vertegenwoordiging van de MSIF en heeft dit jaar de rol van gastland van de MSIF bijeenkomst. Nieuw Unicum is een expertise centrum op het gebied van Multiple Sclerose (MS).


Nieuw Unicum

Koningin Máxima zal tijdens haar bezoek presentaties bijwonen over de multidisciplinaire interventies bij MS en het promotieonderzoek naar de meerwaarde van deze interventies. Vervolgens brengt de Koningin een werkbezoek aan Nieuw Unicum. Tijdens de rondleiding zal zij bij verschillende afdelingen langskomen en met cliënten en medewerkers in gesprek gaan. Nieuw Unicum is verheugd en trots dat zij tijd wil vrijmaken om met eigen ogen te zien en te ervaren wat deze organisatie nu zo uniek maakt.Deel dit artikel via:

facebook

Twitter

WhatsApp

Email