24 februari 2018

Foto: Circuit Zandvoort

Voorverkoop 'Jumbo Familiedagen, driven by Max Verstappen' gestart

Vrijdag is de voorverkoop gestart voor de Jumbo Racedagen, driven by Max Verstappen die op 20 & 21 mei plaatsvinden op Circuit Zandvoort. Tijdens dit familie-evenement kunnen liefhebbers van de Formule 1 en fans van Max Verstappen de Nederlandse F1-held live in actie zien.

Verstappen zal verschillende demonstraties met zijn Aston Martin Red Bull Racing Formule 1-auto verzorgen, waarbij hij laat zien (en horen) hoe snel en stoer F1 in de Zandvoortse duinen is. Ook staan diverse races op het programma, waaronder die van de spectaculaire FIA WTCR World Touring Car Cup, met de beste toerwagencoureurs ter wereld. De eerste entreetickets zijn vanaf nu verkrijgbaar!

Kaarten
In de voorverkoop van de ‘Jumbo Racedagen, driven by Max Verstappen’ zijn toegangskaarten voor de F1-paddock verkrijgbaar voor € 35 per dag (zondag of maandag), kinderen van 5 tot en met 13 jaar betalen € 17,50 (kinderen tot en met 4 jaar gratis entree). Weekendkaarten (beide dagen toegang) voor de Formule 1-paddock zijn beschikbaar voor € 60. Kinderen ontvangen hier ook 50% korting op.

F1-Paddock dagkaart volwassenen € 35
F1-Paddock dagkaart kind € 17,50
F1-Paddock weekendkaart volwassenen € 60
F1-Paddock weekendkaart kind € 30
Bestel uw kaarten makkelijk via de knop Tickets.

Tribune-kaarten (incl. F1-Paddock) 
Ook zijn gelimiteerde kaarten met een zitplaats op de hoofdtribune, inclusief toegang tot de F1-paddock, beschikbaar. Deze kosten € 55 per persoon, per dag (zondag of maandag). Kinderen 5 tot en met 13 jaar betalen € 27,50. Een weekend de Jumbo Racedagen, driven by Max Verstappen volgen vanuit paddock én op de hoofdtribune kan al voor € 100. Ook hier kunnen kinderen (5-14 jr) 50% korting krijgen. Kinderen jonger dan 5 jaar hebben gratis toegang tot de hoofdtribune, maar kunnen geen eigen zitplaats innemen.

Tribune dagkaart (incl. F1-Paddock) volwassenen € 55
Tribune dagkaart (incl. F1-Paddock) kind € 27,50
Tribune weekend (incl. F1-Paddock) volwassenen € 100
Tribune weekend (incl. F1-Paddock) kind € 50

Max Verstappen Paddock Club
Tijdens de Jumbo Racedagen kunt u zich als een VIP laten onthalen in onze Max Verstappen Paddock Club, die zich bevindt aan de binnenkant van de wereldberoemde Tarzanbocht. Kijk voor meer informatie bij VIP-arrangementen.

Jumbo Racedagen bezoeken op zaterdag 19 mei
Op zaterdag is er al heel veel te zien met vrijwel alle raceklassen die in actie komen. Er zijn geen demo’s van Max Verstappen met zijn F1 bolide, maar met een rijkelijk gevuld programma is er nog steeds volop autosport te beleven. Tickets voor zaterdag 19 mei kosten € 20. Hiermee heeft met toegang tot duinen, paddocks én alle tribunes. Kinderen tot 14 jaar ontvangen 50% korting op de genoemde. Weekendkaarten zijn ook op zaterdag geldig, maar geven geen recht op een gereserveerde zitplaats, indien deze van toepassing is op zondag of maandag (first come, first serve).

Duinkaarten 
Duinkaarten zullen op een later moment verkrijgbaar zijn via een speciale actie van Jumbo Supermarkten. Klik hiervoor op Jumbo actie.

​Deel dit artikel via:

facebook

Twitter

WhatsApp

Email