26 december 2017

Zandvoortse Courant en radio ZFM gaan samenwerken richting verkiezingen

De Zandvoortse Courant en de lokale radiozender ZFM gaan richting de gemeenteraadsverkiezingen van maart komend jaar samenwerken. Vanaf januari tot aan half maart zullen in totaal tien stellingen geformuleerd worden, waarop de politieke partijen die deelnemen aan de verkiezingen, wekelijks gevraagd worden te reageren.

Elke week zullen de antwoorden op een van de stellingen op donderdag in de Zandvoortse Courant gepubliceerd gaan worden. Om de week op zaterdag worden twee politieke partijen, bij loting bepaald, uitgenodigd om hun antwoorden toe te lichten tijdens het ZFM-programma Goedemorgen Zandvoort, dat live vanuit hotel Hoogland uitgezonden wordt.

Debatten
De gemeenteraadsverkiezingen vinden plaats op woensdag 21 maart. Op zaterdag 17 maart wordt een openbaar lijsttrekkersdebat georganiseerd in de raadszaal, dat live te volgen is via ZFM. Op maandag 19 maart volgt een openbaar verkiezingsdebat in theater De Krocht, waar iedereen aan mee kan doen. Beide debatten zullen worden geleid door Ben Zonneveld namens de lokale radio en Joop van Nes van de Zandvoortse Courant.

Start
De eerste wekelijkse stelling wordt volgende week, in week 1, gepubliceerd. In week 2 worden de eerste twee stellingen behandeld in de uitzending van Goedemorgen Zandvoort. Het politieke deel van het zaterdagochtendprogramma van ZFM, dat om 11.10 uur begint, zal gepresenteerd worden door Zonneveld en Van Nes. U bent van harte welkom om de uitzendingen bij te wonen.

Goedemorgen Zandvoort wordt van 10.00 tot 12.00 uur live uitgezonden vanuit hotel Hoogland aan de Westerparkstraat 5 in Zandvoort. ZFM is te beluisteren via 106.9 FM en kanaal 104.5 op de kabel. Ook via www.zfm-live.nl kunt u de programma’s beluisteren.

 


​

 

 Deel dit artikel via:

facebook

Twitter

WhatsApp

Email