26 december 2017

Eenzame senioren dineren bij De Meester

Eerste Kerstdag had Ton Weber, van restaurant De Meester in de Zeestraat, 22 alleenstaande Zandvoortse senioren uitgenodigd om samen te komen dineren. Zij kregen een grandioos drie gangen diner aangeboden.

Weber wilde hier, net als bij het benefietdiner van een aantal weken geleden, geen ruchtbaarheid aan geven maar hij wil wel de mensen bedanken die hier belangeloos aan mee hebben gewerkt. Zijn dank gaat uit naar Monique en Michelle Hilbers en Lucas Doop. Zij hebben geholpen bij de ontvangst van de gasten, het aannemen van de jassen en het serveren van drankjes en het diner.

Maar het waren niet alleen vrijwilligers die zorgden dat dit diner als geslaagd beschouwd kan worden. Ook leveranciers deden op verzoek van Weber een duit in het zakje: Jim Draaijer uit de Haltestraat heeft voor iedereen bonbons geschonken, de slager van de HVC leverde het vlees om niet, de Kaashoek in de Haltestraat deed dat met de kaas voor de fondue en wijnhuis Ten Bilt had de wijn gesponsord.

De senioren werden met de auto van huis opgehaald en ook na afloop weer thuis gebracht. Daarvoor dankt Weber met name Jaap, Astrid en Luuk Scholtmeijer, Toet Kraaijestein, Maarten van Wamelen, Nina Koemans, Miriam van der Moolen en Rob de Graaf. Door hun vrijwillige werk hebben 22 eenzame mensen een grandioos kerstfeest kunnen vieren.


​

 

 Deel dit artikel via:

facebook

Twitter

WhatsApp

Email