30 november 2017

Politiek en Prosecco

In de aanloop naar de gemeentelijke verkiezingen wil Leuny van der Werff kennismaken met Zandvoorters die na die verkiezingen meer ‘nieuwe politiek’ willen zien in Zandvoort en Bentveld. Van der Werff is daarom van plan om iedere eerste woensdag van de maand een bijeenkomst te organiseren met als thema: Politiek en Prosecco.

In de krant van 29 november stond per abuis genoemd maar dat het een initiatief is van D66 Zandvoort, maar dat blijkt niet zo te zijn. Hoewel Van der Werff lid is van D66 Zandvoort, organiseert ze deze bijeenkomsten geheel op eigen titel. Zij wil verbinding zoeken in gezamenlijke waarden en van daaruit vooruitstrevend zijn. Ook staat zij verandering in de politiek voor, met minder emoties, meer logica en eenvoudige(re) regels. Politiek en Prosecco staat onder het motto van de overleden oud-minister Els Borst, die ooit zei: “Politiek is te belangrijk om aan mannen over te laten!”

Iedereen is met alle politieke ideeën van harte welkom voor discussie en een glas Prosecco. De avonden zijn in het Wapen van Zandvoort beginnen om 20.00 uur. Woensdag 6 december is de kick-off.

 

​

 

 Deel dit artikel via:

facebook

Twitter

WhatsApp

Email