29 november 2017

Kerstconcert The Beach Pop Singers

Het Zandvoortse popkoor The Beach Pop Singers verzorgt vrijdagavond 15 december een kerstconcert in de Protestantse kerk op het kerkplein. De avond begint om 19.30 uur en zal gevuld zijn met een zeer gevarieerd programma.

Uiteraard zingen The Beach Pop Singers zelf hun mooiste kerstnummers en dit geheel wordt aangevuld met gitaarspel van Bas Romijn en een musical koortje van de Mariaschool. The Beach Pop Singers zingen traditionele en moderne kerstliederen onder leiding  van dirigent Arno Westerburger en Pianist Bobo Bencher.

Bezoekers worden bij binnenkomst getrakteerd op een kopje koffie of thee, uiteraard met iets lekkers en tijdens de pauze staat een glaasje glühwein klaar met wederom iets lekkers. Als klap op de vuurpijl zal ook de kerstman zelf aanwezig zijn bij het concert. En hij heeft voor alle kinderen een kleine verrassing bij zich.

De kerk is inmiddels heringericht met comfortabele stoelen en er worden tafeltjes neergezet waaraan de toehoorders op een ongedwongen manier kunnen genieten van het kerstconcert.

Kaarten kosten € 10 voor volwassenen en € 8 voor kinderen tot 12 jaar en zijn te koop bij de Bruna Balkenende, via José Vonsee tel. 06-23839337 en op de avond zelf aan de deur vanaf 19.00 uur.

​

 

 Deel dit artikel via:

facebook

Twitter

WhatsApp

Email