13 november 2017

Meisjes mishandeld om snoep

Tijdens Sint Maarten zijn zaterdagavond drie meisjes van 14 en 15 jaar oud mishandeld door een groep jongeren. Ze werden door de groep ingesloten en gesommeerd hun snoep af te afgeven. Toen ze dat niet deden en wilden weglopen, werden zij door de daders mishandeld.

 
De slachtoffers probeerden weg te komen maar dit lukte niet. Zij werden door de daders achtervolgd en nogmaals door hen mishandeld. Hierbij is de volgende route afgelegd: Raadhuisplein voor bakker Bertram, Grote Krocht langs Albert Heijn en Bruna en de Hogeweg overstekend naar de Brederodestraat. Hier zijn de daders ervandoor gegaan.

De dadergroep bestond uit  een groep van 12 tot 17 jongeren, waarvan vier jongens met de fiets waren. De rest van de groep bestond voornamelijk uit meisjes. De daders hebben de mishandelingen die zij pleegden gefilmd met hun mobiele telefoon.

De grootte van de groep en de aard van de mishandelingen hebben voor angstgevoelens gezorgd bij de jonge slachtoffers. Ze hebben aangifte gedaan bij de politie is een uitgebreid onderzoek is gestart. Als u meer informatie heeft, wordt u verzocht contact op te nemen met de politie.

 

​Deel dit artikel via:

facebook

Twitter

WhatsApp

Email