08 november 2017

Chef Thomas vertrekt uit Jupiter Plaza

Restaurant Chef Thomas gaat vertrekken uit Jupiter Plaza. Eigenaren Winston en Debby Thomas hebben zojuist bekend gemaakt dat zij, na lang onderhandelen met de verhuurder, tot een overeenkomst zijn gekomen voor het vertrek. Waar het restaurant naartoe verhuist en of dat in Zandvoort zal zijn, is nog niet bekend.

Het winkelcentrum Jupiter Plaza is verkocht en zal door de nieuwe eigenaar worden gerenoveerd. De passage en het restaurant komen compleet te vervallen en Blokker neemt naar alle waarschijnlijkheid hun ruimte over.

In Januari dit jaar spande de verhuurder nog een kort geding aan tegen het echtpaar om zo tot een vertrekprocedure te komen, maar het echtpaar won het kort geding. “Het pand is nodig aan renovatie toe en wij zijn daarom ook blij dat wij tot een overeenkomst zijn gekomen met de verhuurder, het is tijd voor de volgende stap”, aldus Debby Thomas.

“Wij zijn momenteel met verschillende partijen in gesprek voor een nieuwe locatie. Of deze locatie wederom in Zandvoort zal zijn blijft nog een verrassing”, aldus het echtpaar. “Vast staat dat wij Chef Thomas naar een nog hoger niveau gaan tillen en daar nemen wij rustig de tijd voor”, aldus de Jamaicaanse Chef Thomas zelf. In de tussentijd catered Chef Thomas wel nog op locatie.

 

​

 

 Deel dit artikel via:

facebook

Twitter

WhatsApp

Email