31 oktober 2017

Gestolen bolderkar in garage makelaar

In een Zandvoortse garagebox is de gestolen elektrische bakfiets van kinderopvang Midas in Haarlem Noord opgedoken. De garagebox is van Cense Makelaars. “Wie was de dief en heeft een van onze garages opengebroken om hem te verstoppen?”, vraagt de makelaar via Facebook.

De kinderen en hun begeleiders van de opvang in Haarlem Noord waren doodongelukkig toen bleek dat de zogeheten ‘stint’ in een augustusnacht uit de schuur was gestolen. Zij konden wekenlang geen gezamenlijke uitstapjes maken terwijl het midden in de zomervakantie was en de kinderen graag op pad wilden. Ook kon een streep door een tochtje naar de bruiloft van een medewerkster van de opvang.

De bolderwagen werd niet meer teruggevonden en een nieuwe stint kwam voor het nieuwe schooljaar. Nu blijkt dat de dief de bakfiets in Haarlem heeft gejat en in Zandvoort een garagebox heeft opengebroken en deze daar gestald. Zelfs de voetbal van kinderopvang Midas lag bij de vondst nog steeds in de bakfiets. Een andere grote vraag waar de kinderopvang en de makelaars nu mee worstelen is: “Waarom is die stint alleen maar daar gestald?”

De gestolen stint gaat nu terug naar de leasemaatschappij.

​Deel dit artikel via:

facebook

Twitter

WhatsApp

Email