01 november 2017

Wijziging in route Culinair Rondje Zandvoort

Het Culinair Rondje Zandvoort heeft een wijziging in de route moeten maken. Kristi Gansner-Lotte legt uit waarom: “Er is een kleine wijziging in het programma waar ik je aandacht voor wil vragen. Daar ik zondag te horen kreeg dat restaurant ‘The Red Fort’ tijdelijk gesloten is, en dus helaas niet mee doet aan het Culinair Rondje Zandvoort, ben ik direct op zoek gegaan naar een alternatief. Ik heb ‘Brasserie Zin’ in de Haltestraat bereid gevonden om hun plaats in te nemen. Hiervoor dank Bart!”, vertelt ze.

De organisator Kristi Gansner heeft het volgende bericht naar buiten gebracht:
"Dit betekent dat deelnemers gewoon hun route kunnen lopen maar daar waar ‘The Red Fort’ staat moeten ze naar ‘Brasserie Zin’ gaan. Ik begrijp dat dat niet altijd de meest efficiënte route is maar het is helaas te kort dag om alle routes om te gooien en nieuwe kaarten te laten maken. Daar komt alleen maar verwarring van (de meesten hebben hun kaart al opgehaald). Ik wil je vragen om de deelnemers hiervan op de hoogte te brengen en op het hart te drukken om niet van de route af te wijken. De afstanden in Zandvoort zijn goed te doen.

Er doet een aantal kleinere restaurants mee. Als er afgeweken wordt van de route dan is de kans groot dat mensen buiten moeten wachten omdat het vol is. En dat is in november geen pretje want het wil nog wel eens stormen tijdens het Rondje Culinair Zandvoort. Dat willen we graag voorkomen. Ik zal een groot aantal deelnemers per mail benaderen om hen te informeren maar ik weet uiteraard niet wie er bij jou in de zaak kaarten gekocht heeft. Ik zal voor de dag zelf een flyer laten maken die je om 12.00 uur aan iedereen uit kunt delen. Als het goed is hebben we dan meteen alle deelnemers te pakken. Ik hoop dat we het zo goed op kunnen lossen.

Ps mocht je een kaart hebben met het nummer 701 t/m 710 of nummer 801 t/m 810  neem dan even contact met Kristi op.

Ik hoop dat je hiermee voldoende geïnformeerd heb. Mocht je vragen hebben, aarzel dan niet om contact met me op te nemen."

 

​Deel dit artikel via:

facebook

Twitter

WhatsApp

Email