27 oktober 2017

Foto: Michel van Bergen

Man overvallen in de De Ruyterstraat

Donderdag aan het begin van de avond is een 72-jarige man het doelwit van een overval geweest. Rond 18.00 uur werd hij in de hal van een flat aan de De Ruyterstraat overvallen. De dader heeft eigendommen van de man meegenomen waarna hij is gevlucht.

De politie is direct een grote zoekactie gestart waarbij onder meer Burgernet en een politiehond om de omgeving bij de flat af te speuren, zijn ingezet. Via Burgernet vroeg de politie uit te kijken naar een ongeveer 21 jarige, licht getinte man met een blauwe jas. Hij droeg een spijkerbroek met scheuren en was mager. De politiehond heeft in de omgeving gezocht maar, voor zover bekend, niets aangetroffen. Agenten zijn in de flat een onderzoek gestart.

Het bejaarde slachtoffer kwam gisteren aan het einde van de middag bij zijn woning aan. Toen hij zijn kelderbox in wilde gaan, stond de overvaller hem op te wachten. De man bedreigde het slachtoffer met een mes. Bij een worsteling die volgde, stal de dader een horloge. Het slachtoffer raakte hierbij niet gewond. 

De onbekende dader ging er vervolgens te voet vandoor. De politie heeft nog een zoekactie in de buurt gehouden, maar dit leverde geen resultaat op. Wie iets heeft gezien, kan contact opnemen met de politie via 0900-8844.

​Deel dit artikel via:

facebook

Twitter

WhatsApp

Email