25 september 2017

Drie aanhoudingen na vernieling auto's

Zondagavond zijn twee mannen en een vrouw aangehouden die auto’s aan het vernielen waren op de Boulevard Barnaart. Rond 22.30 uur werd door een getuige een verdachte situatie gemeld: een aantal personen zouden autoruiten vernielen op het parkeerterrein van de boulevard.

Door een politieman in burger werd gezien dat deze personen in een donkere auto en met hoge snelheid wegreden. Omdat kenteken en signalement bekend waren, werd deze auto aan de kant gezet op de Militairenweg in Overveen, en de inzittenden werden gecontroleerd.

Alle drie verdachten bleken een grote hoeveelheid geld bij zich te hebben. Ook werden veel kleine, plastic zogenaamde gripzakjes in de auto aangetroffen, die veelal gebruikt worden om kleine hoeveelheden drugs te verkopen. Alle drie de verdachten, een 30-jarige en een 26-jarige man uit Dordrecht en een 24-jarige vrouw uit Den Haag zijn aangehouden. De politie onderzoekt de zaak.

Heeft u iets gezien van het vernielen van de autoruiten of heeft u meer informatie over dit incident? Neemt u dan contact op met tel.nr. 0900-8844. Liever anoniem? Belt u dan Meld Misdaad Anoniem via tel.nr.: 0800-7000.

​Deel dit artikel via:

facebook

Twitter

WhatsApp

Email