22 september 2017

Spaarnelanden geeft kijkje achter de schermen op zondag 24 september

Na 1 januari wordt de Zandvoortse gemeentelijke afdeling Reiniging en Groen onderdeel van Spaarnelanden in Haarlem. Aankomende zondag 24 september organiseert Spaarnelanden een open dag voor iedereen die het leuk vindt om een kijkje achter de schermen te komen nemen bij het bedrijf.

Want wat is er eigenlijk voor nodig om elke dag weer hard te werken aan een leefbare, schone en veilige omgeving? Spaarnelanden laat dat komende zondag graag zien. Ook duurzame initiatieven en partners presenteren zich, zoals o.a. Nederlands Hout en Stibat. 

Met presentaties en demonstraties van verschillende bedrijfsonderdelen- en voertuigen van Spaarnelanden, een kennisquiz, puzzeltocht, verschillende spellen, zoals het afvalscheidingsspel, een rondrit met de Schillenboer en een proefrit in een volledig elektrische wagen, is er de hele dag is genoeg te doen en te beleven voor jong en oud. Live muziek, hapjes en drankjes, een luchtkussen, stormbaan en schmink- en knutselhoek voor kinderen maken de dag compleet.

Inloop is tussen 11.00 en 16.00 uur en de toegang is gratis. De open dag vindt plaats op het terrein van Spaarnelanden (ingang -Minckelersweg 40 Haarlem). Parkeren kan voor de deur, maar kom -als het even kan- met de fiets. Dat is wel zo vriendelijk voor het milieu!

​

 

 Deel dit artikel via:

facebook

Twitter

WhatsApp

Email