18 september 2017

Foto: NieuwsFoto / Laurens Bosch

Bestuurder vlucht na aanrijding (update)

Update:
De automobilist die gisteravond met volle snelheid tegen een verkeerspaal reed en crashte op de Zeeweg (N200) bij Overveen, reed zo snel omdat een medepassagier neergestoken zou zijn op een feest in een strandpaviljoen in Bloemendaal. Dat meldt NH Nieuws op haar website.

Een woordvoerder van de politie meldt NH Nieuws dat het slachtoffer geen aangifte wil doen van de steekpartij en dat de politie daarom de zaak niet verder kan onderzoeken. De auto van de bestuurder is total loss en is door een berger opgehaald. De inzittenden, er zouden nog twee passagiers zijn, zouden door een taxi zijn opgehaald. Er is niemand aangehouden. De Zeeweg was een tijdje dicht richting Haarlem. De gemeente Bloemendaal kampt al langer met problemen rond de feesten in de strandtenten. Gestreefd wordt naar een familiestrand, maar door eerdere ongeregeldheden is Bloemendaal aan Zee dat imago al enige tijd kwijt. Volgend jaar mogen nog maar 25 in plaats van 150 feesten per jaar worden gegeven, in de wens dit soort calamiteiten te voorkomen.

------------------------------------------------------------

Een auto is zondagavond flink beschadigd geraakt bij een eenzijdig ongeluk op de Zeeweg. Rond 00.20 uur, na afloop van de strandfeesten in Bloemendaal aan Zee, reed de bestuurder richting Haarlem, toen hij bij de splitsing van de rijbaan een verkeerspaal omver reed. 

De bestuurder zou zijn gevlucht na de aanrijding. Naar verluidt zaten in totaal vier personen in het voertuig. Niemand raakte gewond. De inzittenden zijn door een passerende taxi meegenomen. Door het ongeval was de rijstrook voor Haarlem afgesloten. Een berger heeft het voertuig opgehaald.  

​

 

 Deel dit artikel via:

facebook

Twitter

WhatsApp

Email