13 september 2017

Gert-Jan Bluijs lijsttrekker voor CDA Zandvoort-Bentveld

Wethouder Gert-Jan Bluijs zal bij de komende gemeenteraadsverkiezingen in Zandvoort lijsttrekker zijn voor het CDA. Hij heeft zijn voordracht geaccepteerd en zal de lijst aanvoeren richting de gemeenteraadsverkiezingen in maart 2018.

Bluijs is op dit moment wethouder Wonen, Zorg en Financiën. Daarnaast heeft hij de projecten Nieuw Noord en Entree Zandvoort onder zijn hoede. Voorzitter CDA Zandvoort Andor Sandbergen is verheugd met de nieuwe lijsttrekker: “Gert-Jan heeft de afgelopen drie jaar veel voor elkaar gekregen in Zandvoort. Hij heeft onder andere de financiën op orde gebracht, het uitdagende zorgdossier goed opgepakt en is de drijvende kracht achter de upgrade van het Stationsgebied en de strategische investeringsagenda. Bluijs heeft bewezen midden in de samenleving te staan en oog en oor te hebben voor de Zandvoortse samenleving.”

Met het lijsttrekkerschap van Gert-Jan Bluijs geeft het CDA Zandvoort een belangrijk signaal af. “Gert-Jan is altijd positief en denkt constructief mee. Wij hopen dat de komende verkiezingen ook positief en constructief zullen lopen”, aldus Sandbergen.

​

 

 Deel dit artikel via:

facebook

Twitter

WhatsApp

Email