08 september 2017

Archieffoto Foto: Rob Bossink

Rectificatie datum Mobiliteitsmarkt

In de krant van afgelopen donderdag is een storende fout opgetreden. In het artikel over de Mobiliteitsmarkt staat als de datum van dinsdag 12 september genoemd. Dat is niet correct. Dat moet zijn donderdag 14 september.

Eveneens op die dag start vanuit de bibliotheek de Rollator Wandelclub voor een eerste 'proefrondje'. Alle gebruikers van een rollator zijn van harte welkom om mee te lopen. Vanaf 21 september is iedereen welkom om mee te wandelen met de nieuwe Rollator Wandelclub. Die start vanaf de Blauwe Tram en gaat door de omgeving van het centrum, en wordt georganiseerd in samenwerking met Sportservice Heemstede-Zandvoort. De start is om 13.30 uur bij de leestafel van de bibliotheek en na 30 tot 40 minuten is de groep weer terug bij de Blauwe Tram. Daar kan dan nog gezellig met elkaar wat worden gedronken (op eigen kosten). Het tempo en de afstand worden aangepast aan het niveau van de groep. Door middel van het wandelen werken de deelnemers aan hun conditie en ervaren zij dat ze steeds een beetje langer kunnen lopen en/of makkelijker bewegen.

De begeleiding van de rollatorwandeling is in handen van Christopher Manuputty, een medewerker van Sportservice Heemstede-Zandvoort. Aanmelden voor de rollatorwandeling is niet nodig. Zelf een begeleider meenemen is geen enkel probleem.

​Deel dit artikel via:

facebook

Twitter

WhatsApp

Email