27 juli 2017

Politiebureau aan de Hogeweg

Kinderen nog steeds vermist

De politie zoekt nog steeds naar de drie kinderen die afgelopen dinsdag tijdens een dagje uit in Zandvoort zijn weggelopen. Het gaat om twee meisjes van 8 en 13 jaar en een jongen van 10 jaar.

Hun moeder werd een aantal dagen voor hun vermissing uit het ouderlijk gezag geplaatst, waardoor de kinderen in een opvang verbleven. De toezichthouders verloren de meisjes van 8 en 13 jaar uit het oog, net als hun broertje van 10 jaar. Aanvankelijk werd gedacht dat de broer en zussen met de trein of bus naar huis zouden gaan, maar de kinderen zijn niet in de woning aangetroffen.

Bel 112
Het drietal heeft een licht getint uiterlijk. Het meisje van 8 draagt een roze jas, het meisje van 13 een licht jasje met een donkere broek en de jongen draagt een wit shirt met zwarte broek. Mensen die de kinderen zien, wordt gevraagd direct 112 te bellen.

Geen misdrijf
De politie denkt niet dat er sprake is van een misdrijf, of dat de kinderen gevaar lopen. “Meer dan dat kunnen we er niet over zeggen in verband met het onderzoek, maar we zoeken in een andere richting”, aldus een woordvoerder.

​Deel dit artikel via:

facebook

Twitter

WhatsApp

Email