26 juli 2017

Drie kinderen weggelopen

Update:
Het drietal (twee meisjes van 8 en 13 jaar en één jongen van 10 jaar) verliet rond 19.00 uur een vakantiepark aan de Vondellaan en sindsdien is er niets meer van hen vernomen.

De kinderen zijn enkele dagen geleden uit huis geplaatst. Het drietal kreeg dinsdag te horen dat zij niet meer naar huis terug zouden keren. In eerste instantie werd daarom gedacht dat de broer en zussen het terrein verlieten om met de trein of bus naar huis te gaan. In de woning zijn de kinderen echter niet aangetroffen. Waar de drie zich nu wel bevinden, is nog steeds niet bekend. De politie vraagt nog steeds uw hulp en verzoekt u uit te kijken naar de kinderen en direct 112 te bellen als u hen ziet.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------

De politie is sinds dinsdagavond op zoek naar drie weggelopen kinderen. Twee meisjes, van 8 en 13 jaar, en een jongen van 10 jaar zijn weggelopen van hun huis in Zandvoort. De kinderen zijn waarschijnlijk richting Amsterdam gegaan.

Ze hebben alle drie een licht getint uiterlijk. Het meisje van 8 draagt een roze jas, het meisje van 13 een licht jasje met een donkere broek en de jongen draagt een wit shirt met zwarte broek. Ondanks een zoektocht met o.a. een politiehelikopter en een burgernet alarm, is het drietal nog niet gevonden of teruggekeerd. Mocht u de kinderen zien, dan wordt u verzocht om direct 112 te bellen.

​Deel dit artikel via:

facebook

Twitter

WhatsApp

Email