17 juli 2017

Foto: Michel van Bergen

Zandvoorter slachtoffer schietpartij Akersloot 

2e update:
De man die wordt verdacht van betrokkenheid bij het neerschieten van een man bij het Van der Valk Hotel in het Noord-Hollandse Akersloot, is een 49-jarige man uit Uitgeest. Dat meldde de politie dinsdag. Hij had zich maandag enige tijd na de schietpartij zelf gemeld op het politiebureau in Zaandijk. Hij zit vast. Over het verloop van de verhoren en het onderzoek zegt de politie niets.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Update:
Inmiddels is de identiteit van het slachtoffer bekend. Het gaat om Hennie Schippers, een 47-jarige goudhandelaar uit Zandvoort. De politie doet verder geen mededelingen dan dat het om een 47-jarige man uit Zandvoort gaat. 

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Bij een schietpartij op het parkeerterrein van het Van der Valk hotel in Akersloot is maandagmiddag een man om het leven gekomen. Volgens een getuige ter plaatse lag er een doodgeschoten man in een zwart busje. Naast het busje lagen veel hulsen. Het slachtoffer zou in zijn borst geraakt zijn.

De mogelijke dader heeft zich later vanmiddag gemeld op het politiebureau in Zaandijk. De man zit vast. Wat er aan de schietpartij vooraf ging, is niet duidelijk. Na nader onderzoek heeft de politie bekend gemaakt dat het om een 47-jarige man uit Zandvoort gaat.

​

 

 Deel dit artikel via:

facebook

Twitter

WhatsApp

Email