12 juli 2017

Schoonste Stranden Verkiezing 2017 van start

Vandaag, dinsdag 12 juli, gaat de Schoonste Stranden Verkiezing 2017 van start. Speciaal ter gelegenheid hiervan hebben honderden mensen op tientallen stranden samengewerkt aan een uniek project dat vanuit een helikopter is gefilmd.

Aan diverse strandambassadeurs, waaronder in de Kop van Noord-Holland, Bergen aan Zee, Castricum en Zandvoort, werd gevraagd om een letter op het strand te vormen die uiteindelijk tot een boodschap aan heel Nederland moest leiden. Strandtenthouders, strandbeheerders, strandbezoekers en andere liefhebbers van zon, zee, strand en schoon gingen samen aan de slag. Met behulp van strandbedjes, SUP-boards, parasols, reddingsboten, een grote vissersboot en een complete schoolklas werden vijftien letters en een teken uitgebeeld die vanuit de lucht zichtbaar waren. Tijdens de helikoptervlucht vanaf de Wadden naar het Zeeuwse Cadzand kwam langzaam maar zeker de boodschap van de Nederlandse stranden aan alle Nederlandse strandliefhebbers tevoorschijn: STEM OP ONS STRAND!

Via deze bijzondere strandvideo wordt iedereen opgeroepen om te stemmen op hun favoriete en schoonste strand aan de Nederlandse kust. Stemmen kan tot en met zondag 20 augustus via www.supportervanschoon.nl.


​

 

 Deel dit artikel via:

facebook

Twitter

WhatsApp

Email